Jaarrecords Seizoenrecords Maandrecords Decaderecords Dagrecords


ErrorMessage: 'ddlextremes' has a SelectedValue which is invalid because it does not exist in the list of items. Parameter name: value Source: System.Web StackTrace: at System.Web.UI.WebControls.ListControl.PerformDataBinding(IEnumerable dataSource) at System.Web.UI.WebControls.ListControl.OnDataBinding(EventArgs e) at System.Web.UI.WebControls.ListControl.PerformSelect() at System.Web.UI.WebControls.BaseDataBoundControl.DataBind() at extremes_dec.BindData() TargetSite: PerformDataBinding

De records van van de 2e decade van augustus:


Toelichting

Door op de waarden in de tabel te klikken krijg je een overzicht van de gekozen periode. De voorlopige gemiddelden van de huidige periode zijn in rood aangegeven en deze waarden kunnen dus nog wijzigen. Wanneer 'Alle stations' wordt gekozen, wordt de landelijk extreemste waarde geselecteerd van alle KNMI stations. Bij het selecteren van bijvoorbeeld "Hoogste maximum temperatuur" voor De Bilt worden de hoogste dagwaarden voor de gekozen decade/maand in de Bilt weergegeven. Wanneer er bijvoorbeeld een "Gemiddelde maximum temperatuur" wordt gekozen worden de decades met de hoogste/laagste temperatuur over de decade gemiddeld weergegeven.

KNMI

De Nederlandse weergegevens zijn afkomstig van het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI). De dagelijkse waarden die hier gebruikt zijn kunnen hier worden gedownload. Weergegevens.nl gebruikt de gehomogeniseerde reeks voor de 5 hoofdstations (De Bilt, De Kooy, Eelde, Vlissingen, Maastricht), zoals beschreven in dit artikel. Klik hier voor een uitleg van deze gegevens.